Skip to content
Societate

VIDEO O tânără din Sinaia, fugărită de urşi până la intrarea în casă. Autorităţile spun că 20 de urşi vizitează frecvent oraşul

captura video

Imagini relevante pentru coşmarul pe care îl trăiesc seară de seară localnicii din Sinaia din cauza urşilor au fost surprinse de camerele de luat vederi montate pe o casă din staţiune.

O tânără a scăpat în ultima clipă de atacul unei ursoaice care a alergat-o până ce fata a reuşit să intre în curte.

Imaginile au fost surprinse în data de 27 octombrie, cu puţin înainte de ora 22.00, într-un cartier de periferie al staţiunii Sinaia.

Se vede clar cum o tânără care pleacă din casă se întoarce în fugă, speriată de doi urşi care au alergat-o pe aleea din faţa locuinţei.

Panicată, fata reuşeşte cu greu să închidă poarta, iar apoi intră în casă. Cei doi urşi, probabil o femelă însoţită de pui, se opresc în dreptul gardului şi se ridică pe labele din spate, scrie adevarul.ro.

Astfel de scene au devenit o normalitate pentru staţiunile montane de pe Valea Prahovei. Urşii au început să coboare chiar şi până în centrul staţiunii. În septembrie, o adolescentă a fost atacată de un urs chiar în parcul central din Sinaia. Fata a scăpat, refugiindu-se în clădirea muzeului din parc.

Autorităţile locale susţin că în Sinaia coboară frecvent cel puţin 20 de urşi, în special femele însoţite de doi, trei pui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *