VIDEO Onestitatea, cea mai bună calitate a unui politician? Nicolae Ciucă: “Eu nu renunţ la asta”

Sursa foto: Captură video

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, vorbeşte, într-un clip postat în social media, despre onestitate în politică, el precizând că el nu renunţă la aceasta ş că în opinia sa bunătatea este o virtute pentru oamenii politici.

Ciucă menţionează că îl bucură faptul că există ideea că el este “un om prea bun pentru mediul politic”, “Nu vreau să mă schimb, subliniază liderul PNL.

“Mă bucur că există ideea aceasta că sunt un om prea bun pentru mediul politic şi nu vreau să mă schimb. Trec deciziile politice prin prisma principiilor personale şi chestiunea aceasta mi se reproşează. Nu o dată am auzit că onestitatea nu este cea mai bună calitate a unui politician, iar eu nu renunţ la asta. Ajungem să vedem chestiunea aceasta de bunătate ca nefiind o virtute pentru oamenii politici. Eu cred invers. Tata mi-a zis: ‘Ascultă-i pe toţi, dar dintr-ale tale să nu-ţi ieşi. Dacă nu aş fi crezut că mai există şanse de schimbare a percepţiei despre clasa politică în rândul oamenilor, nu aş fi rămas în politică”, este mesajul lui Nicolae Ciucă.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL