Skip to content
Politică

VIDEO Oprişan i-a adus slavă lui Iohannis şi a ajuns la „Beciul Domnesc”

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, PSD-istul Marian Oprişan, i-a adus slavă pe scenă şefului statului, Klaus Iohannis, şi a ajuns la „Beciul Domnesc”.

Cel mai scump festival din țară, Bachus, a fost deschis, joi seară, la Focșani, după obişnuita rețetă, avându-l ca personaj principal pe baronul Oprișan, scrie vrancea24.ro.

Totuşi, discursul lui Marian Oprişan din acest an a fost altul, în care nu a mai făcut vorbire deloc despre Victor Ponta, Liviu Dragnea sau realizările guvernării PSD, ci mulțumirile sale s-au îndreptat direct spre președintele Klaus Iohannis, care a fost reprezentat la Focșani de consilierul prezidenţial Andrei Muraru, pe al cărui nume Oprişan n-a ştiut să-l spună.

“Vreau să mulțumesc președintelui României, Klaus Werner Iohannis, care astăzi ne-a trimis un mesager, pe consilierul prezidențial al domniei sale care este alături de noi”, a spus Marian Oprișan în faţa mulțimii.

După discurs, Oprișan a plecat direct spre „Beciul Domnesc”, o clădire cu „ziduri groase și reci”, unde îl aștepta cohorta de primari și vreo câțiva președinți de consilii județene din zona de sud-est a țării. Despre ce „Beci Domnesc” este vorba puteţi vedea mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *