Skip to content
Politică

VIDEO Orban, întrebat de PS News despre cântăreața angajată la Ministerul Sănătății: „Vă rog să îmi puneți întrebări serioase”

Inquam Photos / George Calin

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat, vineri, de redactorul-șef PS News, Marinela Angheluș, dacă poate lămuri cazul cântăreței fotomodel care ar fi fost angajată la Ministerul Sănătății, având în vedere că nu este clar dacă ea lucrează sau nu în minister.

Inițial, premierul a spus că aceste întrebări ar trebui puse ministrului Sănătății, apoi a adăugat: „Vă rog să îmi puneți întrebări serioase”.

Ministerul Sănătății a angajat o cântăreață pentru a se ocupa de gestionarea Spitalelor Regionale. La doar 24 de ani, Codruța Elena Filip a fost angajată fără concurs pe funcția de consilier debutant la Direcția Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister, a scris Newsweek.ro.

Ulterior, Ministerul Sănătății a venit cu unele precizări, care însă nu au lămurit statutul acesteia, spunând că nu este angajată în minister, dar că se face o anchetă internă.

Declarații ale premierului Ludovic Orban după prezentarea proiectului noii termocentrale Romgaz-GSP Power

Declarații ale premierului Ludovic Orban după prezentarea proiectului noii termocentrale Romgaz-GSP Power#LudovicOrban #VirgilPopescu #LucianBode #RomgazGSPPower #Halanga #IzvoruBarzii

Publicată de Guvernul României pe Vineri, 11 septembrie 2020

Întrebarea Marinelei Angheluș și răspunsul premierului Ludovic Orban, la minutul 25. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *