Skip to content
Politică

VIDEO. Orban, replică tăioasă pentru Cîţu: Eu nu număr filiale. Eu număr membrii PNL, pentru că contează opțiunea fiecăruia

Facebook

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, se află în judeţul Gorj, unde Florin Cîțu se bazează pe voturile gorjenilor pentru a tranșa disputa din PNL. De altfel, Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, este susținătorul lui Cîțu. Tot el candidează, fără adversar, pentru un nou mandat.

Orban i-a transmis contracandidatului său că el nu numără filialele, ci membrii din PNL pentru a-și păstra postul de președinte al PNL.

Eu nu număr filiale. Eu număr membrii PNL, pentru că contează opțiunea fiecăruia. Voi aveți opțiunea de a schimba PNL. Gândiți cu mintea, cu sufletul, cu inima și luați cea mai bună decizie pentru PNL.

Îmi cer scuze că nu i-am adus pe toți cei care m-a susțin la fiecare conferință județeană. Dacă i-aș aduce la fiecare conferință, ar fi foarte mulți cei care ar dori să vorbească. Contați pe mine căci eu am capacitatea de a duce PNL la victorie în 2024”, a precizat Ludovic Orban la Târgu-Jiu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *