Skip to content
Republica Moldova

VIDEO Penalul Cristian Rizea, condamnat în România, și-a găsit raiul la Chișinău sub aripa guvernării. Cum a fost surprins

ID33887_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Cristian Rizea, fostul deputat PSD care a fugit din România de pușcărie și s-a ascuns la Chișinău sub aripa guvernării cu numele „Mihai Cristian”, și-a găsit raiul la noi. Chiar acum o zi, a fost surprins cum și-a parcat ilegal mașina luxoasă de marca Range Rover, cu numere de înmatriculare la comandă MAN 1, în mijlocul drumului, blocând parțial traficul pe stradă. Între timp, fugarul și penalul se afla într-un local din preajmă – „Sisters” – și fuma kalian liniștit. Activistul unionist Vasile Costiuc de la „Democrația Acasă” a chemat poliția la fața locului pentru a fi documentată parcarea ilegală a cetățeanului român, mai nou moldovean, potrivit realitatea.md.

Vasile Costiuc a solicitat la fața locului poliția, pentru că cu propriul mijloc de transport era cât pe ce să atingă mașina altui participant la trafic, pentru că șoferul parcase ilegal. Asta s-a întâmplat pe strada Mihai Eminescu din capitală, lângă un local de lux – „Sisters” (tr. eng. surori), despre care se spune că aparține fiicelor președintelui de onoare al PDM, deputatului Dumitru Diacov.

Era vorba despre o mașină de marca Range Rover cu numere de înmatriculare la comandă MAN 1 (tr. eng. bărbatul nr. 1). Șoferul acesteia se afla chiar în localul de lux și s-a adeverit a fi penalul Cristian Rizea.

Condamnat în România la 4,8 ani de închisoare, acesta stătea la masă și fuma kalian, când a intrat Vasile Costiuc să-l sesizeze că trebuie să deblocheze traficul. Inițial, nu a scos nicio vorbă, după care a replicat: „Care este problema?! Voi achita amenda”.

Oamenii legii, sosiți la fața locului, au întocmit procese verbale inclusiv și altor șoferi care și-au parcat mașinile ilegal în zonă. În tot acest timp, activistul unionist a fost live pe Facebook. Într-un final, Cristian Rizea a achitat amenda și și-a lăsat mașina tot parcată ilegal.

„Are protecția lui Dodon prin intermediul lui Artur Gumeniuc director adjunct SIS. Republica Moldova raiul și refugiul banditilor de tot felul. Dupa ce saptamana trecuta s-a vazut cu oamenii lui Alexandru Dodon (fratele lui Igor Dodon), azi seara s-a intalnit si cu Veaceslav Platon. Oare despre ce e ceaiul lor?!”, a spus activistul.

Vasile Costiuc din nou a fost nevoit să solicite intervenția polițiștilor pentru ca șoferul cu pricina să pornească motorul și să-și caute un loc de parcare regulamentar.

Fostul #deputat Român Cristian #Rizea, (Mihai Cristian la Chisinau), #condamnat la 4,8 ani de pușcărie în România pentru spălare de bani duce o viață de lux la Chișinău. Are protecția lui Dodon prin intermediul lui Artur Gumeniuc director adjunct SIS. Republica Moldova raiul și refugiul banditilor de tot felul.Dupa ce saptamana trecuta s-a vazut cu oamenii lui Alexandru Dodon (fratele lui Igor Dodon), azi seara s-a intalnit si cu Veaceslav Platon. Oare despre ce e ceaiul lor?!

Publicată de Democrația Acasă pe Joi, 22 octombrie 2020

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *