Skip to content
Societate

VIDEO Percheziţii în Alba şi Cluj, la persoane suspectate că au întocmit, în fals, permise de conducere şi certificate de competenţă profesională

b1.ro

Poliţiştii fac, marţi, 23 de percheziţii în judeţele Alba şi Cluj, la persoane suspectate că au întocmit, în fals, permise de conducere şi certificate de competenţă profesională pe care le ofereau altor persoane, contra unor sume de bani, potrivit news.ro.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul din Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, fac, marţi, 23 de percheziţii domiciliare, în judeţele Alba şi Cluj, la persoane bănuite de fals, uz de fals, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

„Din cercetări a reieşit că persoanele bănuite ar fi întocmit, în fals, diverse documente, precum permise de conducere şi certificate de competenţă profesională, pe care le-ar fi pus la dispoziţia unor persoane, contra unor sume de bani”, arată Poliţia Română.

Conform sursei citate, vor fi puse în executare 22 de mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri.

Activităţile se desfăşoară cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Totodată, la acţiuni participă şi poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *