Skip to content
Externe

VIDEO Pericolul armelor nesupravegheate din Ucraina: Un bărbat beat a aruncat o grenadă într-un grup de copii care se jucau în fața blocului

telegram

Incidentul s-a petrecut în orașul Nipru din Ucraina, unde un bărbat beat a aruncat o grenadă de la fereastra apartamentului său către copiii care se jucau în curtea blocului. Un băiat de 11 ani a fost rănit și internat în spital.

Potrivit poliției, pe 22 iunie, în jurul orei 19.30, a fost raportată o explozie în apropierea uneia dintre clădirile orașului. După cum s-a dovedit, un bărbat de 54 de ani, aflat în stare de ebrietate, a aruncat un obiect asemănător cu o grenadă de la fereastra apartamentului său situat la etajul al șaptelea al clădirii.

Martorii oculari au înregistrat imagini de la fața locului, care arată că mașinile parcate în apropiere au geamurile sparte, iar curtea a fost înconjurată de poliție, scrie ziare.com.

Suspectul a fost reținut și s-au declanșat două cercetări penale privind tentativă de omor și manipularea ilegală a armei, muniției sau explozibil.

În plus, polițiștii au mai găsit două grenade și muniție în apartamentul bărbatului, iar căutările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *