Skip to content
București

VIDEO Piedone, răspuns dur pentru un „anonim USR-ist”: Mai filmează-te o dată şi ceartă-te cu Nicuşor

facebook/cristian popescu piedone

Fost concurent la emisiunea de mare angajament “Vara Ispitelor” dar şi propunerea USR PLUS pentru Primăria Sectorului 5, Alexandru Dimitriu, l-a acuzat pe primiarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone că păcăleşte oamenii prin filmările pe care le distribuie, găsind o bucată de iarbă în faţa Catedralei Neamului, pârjolită de soare.

Numai că fostul PNL-ist, apoi PLUS-ist, a greşit primăria. Pentru că bucata de verdeaţă nu se află în administrarea primăriei lui Piedone, ci la Primăria Capitalei, andministrată de Nicuşor Dan.

Piedone nu s-a lăsat mai prejos şi i-a dat replica lui Dimitriu, trimiţându-l cu reproşurile către primarul general Nicuşor Dan.

Un anonim a dat o talpă prin iarba primăriei mari! Și iarba uscată… că iarba, deh. I-a sucit neuronul singuratic, i-a inflamat integrama din encefal și l-a pișcat pe omuleț…

Păi… măi tulburatule, măi! Că ți-as zice măcar prenumele, zău, dar habar n-am de unde ai răsărit! Arunci lături pe mine și pe Primăria Sectorului 5, măi anonimule? Dar unde suntem mă’? În troc? În pădure? La capătul lumii? În jungla? Păi… ai habar pe ce iarbă te-ai filmat, măi tulburatule?

Ai impresia ca n-aș fi făcut RAI lângă Catedrala Neamului, inteligentule? Ai impresia că pe 13 Septembrie, spre bravii Pompieri, ori pe Panduri, până spre Academia Militară… nu făceam grădină??? Făceam, măruntule! Făceam, mincinosule! Făceam anonimule!

Dar… N-AM VOIE!!! CĂ TERENUL PE CARE TE POZEZI ESTE ÎN INTERIORUL SECTORULUI 5, ÎNSĂ ÎL ADMINISTREAZĂ PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI! Ai înțeles, LOAZĂ ce ești??? Piedone își face treaba, golănașule! Ai tras lozul necâștigător… Deh! Ești chipeș! Sigur vei avea noroc în fericire! (Glumesc Nu vei avea, desigur!)

Așa că… recomandare: MAI FILMEAZĂ-TE O DATĂ ȘI CEARTĂ-TE CU NICUȘOR! PS: TE INVIT LA O TURĂ PRIN SECTORUL 5, GOLĂNAȘULE, CA SĂ VEZI CUM ARATĂ IARBA DE AUGUST LA 40 DE GRADE! ( Celsius, stai chill) Și… încă un PS, măi loază: Dacă accepți invitația, vino cu propria cafea că nu pupi nimic din sector! Așa să-ți ajute Dumnezeu! (Dacă știi cine este!!!) Cu stimă și respect pentru cetățenii Sectorului 5, primarul Piedone!”, a scris Piedone pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *