VIDEO Plimbare „politică”. Ce a discutat Rareș Bogdan (PNL) cu Marian Ceaușescu

marian ceausescu - rares bogdan
Sursa foto: captură video

Rareș Bogdan s-a plimbat, miercuri, prin București cu protestatarul Marian Ceaușescu. Politicianul a acceptat invitația lui Marian Ceaușescu și au transmis LIVE plimbarea care a dat prilej celor doi să pună pe tapet pensiile speciale, accidentul de la 2 mai, ce face europarlamentarul în Parlamentul Europei sau ultimii lideri pe care i-a avut PNL.

Europarlamentarul a dorit să fie transportat către Voluntari, la vila sa, precizând că și el se simte „nespus de modest”. Protestarul i-a reaminitit europarlamentarului că, în trecut, a declarat că nu are nevoie de bani, deoarece trăiești pe banii nevestei.

Protestatarul l-a luat la întrebări pe liderul PNL și l-a acuzat în diferite rânduri că minte, deși Rareș Bogdan a negat.

 „Întrebați-l pe dl. Rareș de ce ne minte?”

Un subiect pe care Rareș Bogdan și protestatarul Ceaușescu l-au discutat a fost despre pensiile speciale.

„Eu chiar cred că e o chestiune care trebuie făcută. În continuare spun că e aberant, de ce să nu plătim pe contributivitate. Eu, la Parlamentul European, plătesc contribuție. (..) Eu cu bună credință am spus că tăiem pensiile speciale. Mă bucur că nu a anulat CCR și a trimis în Parlament. Să sperăm că în Parlament vor veni cu o lege mai bună. E un plus că nu au anulat-o”, a precizat liberalul.

Rareș Bogdan a precizat că își dorește tăierea pensiilor speciale: „Am vrut de la început, n-am crezut că sunt atât de mulți care să fie ticăloși și să se opună. Eu am acum speranța că cel puțin legea a fost trimisă în Parlament și nu tăiată ca celălalte”.

Bogdan nu a răspuns la comentariul șoferului său de ocazie pe tema numirii „chinezului Ponta” consilier gratis, ci s-a uitat pe întrebările pe care le avea protestatarul și a vorbit de procentele PNL la alegeri și a scos în evidență beneficiile după trei ani și jumătate de guvernare liberală, din cele 2800 de școli cu toalete în curte, azi mai sunt doar 180.

„Enorm!”, a venit replica lui Marian Ceaușescu.

Protestatarul l-a întrebat pe Rareș Bogdan și dacă a fost implicat în scandalul de la Otopeni. Liberalul a precizat însă: „Eu nu am fost ministrul Transporturilor, unde să intervin? Nu știam de chestiunea aia. Eu am bani, nu am nevoie, am destui”.

Cei doi au discutat și despre scandalul dintre FCSB și Steaua București, liberalul precizând că este „stelist de mic”.

Marian Ceaușescu a acuzat PNL că a ajuns sluga celor de PSD. În replică, Rareș Bogdan a punctat că „niciodată”.

De asemenea, cei doi au abordat și subiectul tânărului care a provocat accidentul de la 2 mai. Rareș Bogdan este de părere că acesta ar trebui să fie condamnat pe viață.

Marian Ceaușescu l-a acuzat, în cele din urmă, pe Rareș Bogdan că este mincinos și a făcut referire la faptul că acesta i-a susținut și pe Ludovic Orban, Florin Cîțu și Nicolae Ciucă la șefia PNL.

Liberalul a precizat că „fiecare a avut rolul lui foarte bun în istoria PNL”.

„Orban a fost un președinte pentru PNL foarte bun. Cîțu a fost un președinte foarte bun în momentul ăla și un premier bun și un ministru de finanțe cum astăzi era nevoie. Ciucă a avut rolul lui foarte bun într-o perioadă cu război la graniță. Fiecare a avut locul lui”, a explicat Rareș Bogdan.

Ca lider PNL Diaspora, „cel mai mare investitor”, Rareș Bogdan, a precizat că a reușit să deschidă mai multe consulate în diferite țări din Europa.

„Vă pot confirma că am reușit să deschidem consulate noi în Germania, două consulate noi în Franța, Marea Britanie. Am reușit creșterea numărului de angajați pentru a nu mai aștepta lumea luni de zile”, a afirmat Rareș Bogdan.

Despre votul electronic, liberalul a precizat că „eu sunt principalul susținător” și că „eu vreau vot electronic”.

 

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL