Skip to content
București

VIDEO! Poliția Capitalei cere sprijin pentru identificarea a trei tineri care au agresat un bărbat de 53 de ani

" "

Poliţia Capitalei solicită sprijiul cetăţenilor pentru identificarea a trei tineri, suspectaţi că au agresat, în noaptea de marţi spre miercuri, un bărbat de 53 de ani într-un magazin din Bucureşti. Tinerii au lovit bărbatul de mai multe ori după care au fugit.

”Poliţia Capitalei vă solicită sprijin pentru identificarea unor tineri, care în această noapte, au agresat un bărbat de 53 de ani. În data de 13 februarie, în jurul orei 01.30, prin apel 112, Secţia 22 Poliţie a fost sesizată că într-un magazin de tip non-stop, a izbucnit o ceartă între un bărbat şi alţii trei, clienţi toţi. Conflictul a escaladat şi cei trei l-au lovit de mai multe ori, după care au fugit”, anunţă, miercuri, Poliţia Capitalei.

" "

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat echipaje ale secţiei de poliţie, dar şi de prim-ajutor.

Bărbatul agresat a fost transportat la spital, pentru evaluare de specialitate.

”Cercetările sunt efectuate de Secţia 22 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe. Vă punem la dispoziţie imagini care îi surprind pe cei trei tineri. Cei care îi cunosc/recunosc sunt rugaţi să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate subunităţi de poliţie”, au mai transmis poliţiştii.

https://www.news.ro/embed/18849394

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *