Skip to content
Alba Știri locale

VIDEO. Poluare masivă pe râul Aiud. Amendă de doar 1.000 de lei

b1.ro

O cantitate mare de vopsea lavabilă a fost aruncată în apă, de către un localnic inconștient pe râul Aiud. Oamenii s-au sesizat când au observat că râul devenit alb și au trimis mai multe filmări reprezentantilor primăriei, în care au surprins catastrofa.

La scurt timp, poliţiştii au identificat sursa poluării. Un bărbat arunca ilegal vopea lavabilă în vale, care se vărsa apoi în râu. Acesta a fost amendat cu 1000 de lei.

„În după-amiaza zilei de joi, 17 iunie 2021, ne-a fost semnalat clipul video de mai jos în care se poate observa o substanță care poluează Valea Aiudului. La scurt timp, Poliția Locală a municipiului Aiud a identificat sursa poluării (vopsea lavabilă aruncată ilegal în vale de către un cetățean care a vopsit ceva în curte), iar cetățeanul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 RON.

Am spus-o și o mai spunem ori de câte ori este cazul: avem zero toleranță pentru cei care murdăresc sau degradează spațiile publice sau mediul înconjurător de pe raza municipiului Aiud”, au scris reprezentanții Primăriei Aiud, pe pagina de facebook a instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *