Skip to content
Politică

VIDEO “Porumbelul păcii”, pe scenă cu Orban și Cîțu, la alegerile PNL Gorj

captura video

După multe schimburi de replici de la distanță, Florin Cîțu și Ludovic Orban s-au confruntat față în față. Candidații la șefia PNL au participat duminică la alegerile pentru funcția de președinte al filialei Gorj. Pe scenă, a apărut la un moment dat și un  pui de porumbel.

Primul care a ajuns la eveniment a fost liderul liberal: „Avem onoarea de a-l primi alături de noi pe domnul Ludovic Orban, președintele PNL; preşedintele Camerei Deputaţilor. Vă rog să îl aplaudăm!”

Pentru Florin Cîțu, liberalii gorjeni au pregătit o coloană sonoră specială: Metallica.

Doamnelor şi domnilor, în aplauzele dumneavoastră, premierul Florin Cîţu”.

La întâlnire, cei doi contracandidați la șefia PNL s-au salutat rece, evitând să interacționeze foarte mult. Gorjenii au vrut să arate însă că sunt gazde bune pentru ambii candidați.

Gheorghe Pecingină  – deputat PNL: „Nu vorbim doar despre alegerile de la nivelul județului Gorj. Vorbim de alegerile la nivel național. Avem de ales între Ludovic Orban, un președinte bun – sunteți bun, dle președinte! -, un pnlist, un orator extraordinar, când vorbește, Orban simte sala, o ridică (…). Pe de altă parte, e premierul Florin Cîțu, un om al faptelor, un oltean de-al nostru, de altfel, un om implicat, un om asumat”.

Discursul lui Florin Cîțu  a fost întrerupt de un porumbel care s-a așezat pe scenă pe care se afla și Ludovic Orban, scrie digi24.ro.

Florin Cîțu – premierul României: „Vreau să le fac niște promisiuni românilor. Aș vrea că și dumneavoastră… (vede porumbelul)… Ușor, ușor . Ia-l ușor. A căzut din cuib”.

Cineva mucalit din audiență face observația: „Porumbelul păcii!”

După ce porumbelul a ieșit din scenă, Florin Cîțu și-a continuat discursul: „Mai sunt 11 săptămâni până în 25 septembrie. Și vom câștiga puternic și PNL va fi și mai puternic!”

A venit apoi rândul lui Ludovic Orban să spună câteva cuvinte:  „Sunt unii care tot numără filiale. Eu nu număr filiale, deși ar fi în avantajul meu să număr filiale. În general nu prea număr. Dacă e să numărăm, trebuie să numărăm membrii PNL”.

Alegerile din filiale vor continuă și în săptămânile următoare. În uma acestora, vor fi stabiliți delegații care vor participa la congresul din 25 septembrie.

La filiala Gorj, a fost ales președinte Dan Vîlceanu, un apropiat al premierului Florin Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *