Skip to content
Prahova Știri locale

VIDEO Prahova: Îmbrânceli și oameni bolnavi care așteaptă în ploaie la Spitalul de Urgență Ploiești

Ziarul Incomod

Situație tensionată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde bolnavii veniți pentru investigații sau proceduri medicale la Ambulatoriu așteaptă în ploaie, scrie Ziarul Incomod. Din cauza măsurilor de siguranță anti-Covid, pacienții veniți din tot județul trebuie să parcurgă un traseu complicat, iar vremea urâtă complică situația.

Astfel, pacienții trebuie să aștepte la cortul de triaj, unde intră câte unul să li se ia temperatura și sunt întrebați la ce secție a spitalului vor să meargă. Aici se așteaptă cel mai mult timp în ploaie, nefiind niciun loc acoperit, potrivit ziarulincomod.ro.

Oamenii spun că au așteptat 30-45 minute să li se facă triajul, apoi au mers câțiva metri mai în spatele curții, unde așteaptă să intre în spital. La rând au stat inclusiv oameni în scaune cu rotile sau în cârje, care aveau nevoie de consultații la ortopedie.

La această intrare a spitalului oamenii așteaptă ca o infirmieră să iasă și să strige specializarea/secția la care să intre următorul pacient. La intrarea în spital există o copertină, iar oamenii bolnavi se îngrămădesc acolo, pentru a se feri de ploaie. Consecința este că nu mai există niciun fel de distanțare socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *