Skip to content
Prahova Știri locale

VIDEO Prahova: Un tramvai a ieşit complet de pe şine, lovind un autoturism şi oprindu-se într-un copac dintr-un parc, la Ploieşti

News.ro
" "

Un tramvai aparţinând companiei de transport public Ploieşti, deţinută de Consiliul Local, a sărit de pe şine, miercuri, a lovit un autoturism şi s-a oprit într-un copac dintr-un parc, doborându-l. O femeie din tramvai a fost transportată la spital. În urma incidentului, circulaţia tramvaielor pe principala linie din oraş, care face legătura între Gara de sud şi Spitalul Judeţean, este complet blocată, potrivit news.ro.

" "
" "

Accidentul a avut loc la intersecţia str. Lupeni cu str. Democraţiei, în zona Piaţa Anton din Ploieşti. Tramvaiul a sărit complet de pe şine, a lovit un autoturism, a intrat pe trotuar şi s-a oprit într-un copac dintr-un parc, pe care l-a dărâmat.

Potrivit Poliţiei Prahova, în eveniment a fost implicat un conducător auto în vârstă de 34 de ani aflat la volanul unui autoturism care circula pe strada Lupeni şi un tramvai care se deplasa pe strada Democraţiei, condus de un vatman de 54 de ani (traseu 101).

În urma accidentului, o femeie, pasager în tramvai, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Tramvaiul, care este o garnitură mai veche, aparţine SC Transport Călători Express SA, firmă deţinută în totalitate de Consiliul Local Ploieşti.

Linia pe care circula tramvaiul a fost reabilitată complet în urmă cu câţiva ani, în cadrul unui proiect finanţat parţial din fonduri europene.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *