Skip to content
Politică

VIDEO Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat împotriva COVID-19: Mă bucur că am putut să mă vaccinez și să dau încredere românilor

Captură Foto

Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat public anti-Covid, sâmbătă, la Spitalul Militar Carol Davila, primind prima doză de ser.

„Foarte foarte ușor. Nu am simțit nimic, nu mi-am dat seama când s-a terminat vaccinul. Mă bucur că am putut să mă vaccinez, am făcut-o atât pentru mine cât și pentru cei din jurul meu, să dau un semnal de încredere pentru toți românii.

Am văzut că românii vor să se vaccineze și ieri, prin interesul ridicat de a se înscrie pe platformă, dar orice este nevoie, să vină din partea mea pentru a-i convinge pe câți mai mulți români să se vaccineze vor face.

Este important să înțelegem că împreună cu păstrarea măsurilor de restricție, vaccinul și tratamentele care apar sunt soluția să învingem această pandemie.

Rămânem la același efectiv pe care l-am prezentat în ultimele zile: 10.400.000 de români vaccinați până în septembrie și nu ne vom abate de la acest obiectiv”, a declarat premierul.

Florin Cîţu a purtat la vaccinare un tricou alb cu inscripţia „#Împreună învingem pandemia!”

Vineri a început oficial cea de-a doua etapă a campaniei naţionale de vaccinare, în care sunt incluse persoanele de peste 65 de ani, bolnavii cronici şi persoanele care lucrează în domenii considerate esenţiale, între care Administraţia Prezidenţială şi Guvernul.

Înscrierea pe platforma destinată înregistrării celor care vor să se vaccineze a fost dificilă, foarte mulţi fiind cei care au reclamat ca a durat foarte mult sau că nu au reuşit deloc să se vaccineze. S-au înregistrat deja 190.000 de persoane, iar în Bucureşti şi Cluj deja nu mai sunt locuri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *