VIDEO Premierul Marcel Ciolacu a CONFUNDAT Bucureștiul cu Buzăul: Gândul întotdeauna te duce tot acasă

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a confundat, vineri, Bucureştiul cu Buzăul, în cadrul discursului pe care l-a avut cu prilejul inaugurării pasajului suprateran din zona Autostrăzii Soarelui.

„Îmi pare rău, mai devreme am spus municipiul Buzău în loc de Bucureşti, din cauza emoţiilor şi a soarelui probabil. Asta înseamnă că gândul te duce tot acasă”, a motivat premierul.

Ciolacu a participat la deschiderea pentru circulaţie a pasajului rutier suprateran construit în Sectorul 3, în zona Autostrăzii Soarelui (A2).

„Trebuie să lăsăm românii să meargă la mare pe acest nou pod, pe acest pasaj. Trebuie să-l felicit pe Robert Negoiță, cred că, alături de domnul Băluță, sunt cei mai performanți primari din Buzău. Din modestie, domnii Negoiță și Băluță nu au spus că fac tot ceea ce fac fără ajutorul Primăriei Capitalei”, a afirmat Marcel Ciolacu.

La eveniment au participat şi primarii Robert Negoiță (Sectorul 3) și Daniel Băluță (Sectorul 4).

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: