VIDEO Maia Sandu invită publicul la Bookfest 2024: „Nu rataţi şansa de a fi parte a unui eveniment deosebit”

Sursa foto: Facebook / Maia Sandu

Preşedinta Maia Sandu invită publicul la Bookfest 2024 unde R. Moldova este ţară invitată de onoare. Ea a transmis: „Nu rataţi şansa de a fi parte a unui eveniment deosebit unde veţi avea ocazia să vă întâlniţi cu autorii de seamă din R. Moldova, alături de mulţi prieteni din România!”

„Te cuprind, Republica Moldova” este sloganul propus de ţara invitată, o expresie des întâlnită în vorbirea curentă din spaţiul lingvistic şi cultural de peste Prut, echivalentul sintagmei „te îmbrăţişez”.

Ţara invitată la ediţia din acest an a Salonului de Carte Bookfest a pregătit aproximativ 40 de evenimente, de care se vor bucura cei care vor trece pragul Pavilionului B2. Programul cuprinde evenimente diverse: de la lansări de carte până la dezbateri pe teme dintre cele mai actuale.

Standul Republicii Moldova va fi inaugurat oficial, miercuri, la ora 12.30.

În programul evenimentelor invitatului de onoare de miercuri va fi organizată, la ora 14.00, la Scena Matca, dezbaterea „Perfect integraţi — scriitori basarabeni în România” la care vor participa: Vasile Ernu, Liliana Corobca, Dinu Guţu, Cătălina Balan, Diana Iepure, Emilian Galaicu-Păun.

Ediţia din acest an a Salonului de Carte Bookfest va fi deschisă oficial miercuri, la ora 12.00, în cadrul unei ceremonii la care au fost invitate înalte oficialităţi din România şi Republica Moldova.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: