Skip to content
Internațional

VIDEO. Președintele ales al SUA, Joe Biden, s-a vaccinat împotriva COVID-19

Facebook

Președintele ales al SUA, Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, s-a vaccinat luni seara împotriva noului coronavirus în direct. Într timp, Statele Unite au depăşit 13 milioane de cazuri de Covid-19, potrivit datelor John Hopkins University, şi cel puţin 266.000 de oameni au murit din cauza acestei boli.

Anthony Fauci, cel mai reputat expert în boli infecţioase din Statele Unite, a avertizat că SUA se îndreaptă spre o perioadă dificilă a pandemiei de coronavirus şi că actualele restricţii şi recomandări de călătorie vor fi necesare pentru sezonul Crăciunului.

”În următoarele două săptămâni din decembrie ne aşteptăm, din nefericire, la o creştere care se va suprapune actualei creşteri. Nu vreau să sperii oamenii, vreau doar să spun că nu este prea târziu să facem ceva”, a afirmat Fauci într-un interviu acordat emisiunii “Meet the Press” de la NBC. Fauci le-a cerut americanilor să fie precauţi la întoarcerea din călătoriile făcute pentru Thanksgiving şi să poarte mască pentru a reduce răspândirea virusului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *