Skip to content
Harghita Știri locale

VIDEO Preşedintele CJ Harghita face apel pentru donarea de generatoare de aer cald şi aeroterme, necesare în corturile de la graniţa cu Ucraina

CAPTURA VIDEO

Preşedintele CJ Harghita, Csaba Borboly, face, miercuri, apel pentru donarea de generatoare de aer cald şi aeroterme, necesare în corturile de la graniţa cu Ucraina.

”Din cauza frigului, în corturile amenajate la graniţa cu Ucraina este mare nevoie, în aceste momente, de generatoare de aer cald şi aeroterme. Aşadar, lansez un apel către persoanele sau firmele care au posibilitatea să doneze aparate similare şi noi le vom distribui către cei aflaţi în nevoie”, a scris, miercuri, pe Facebook, preşedintele CJ Harghita, Csaba Borboly.sp;

Albert Csaba, preşedintele Asociaţiei Pompierilor Voluntari din judeţul Harghita, a precizat că aceste aparate sunt necesare acum, pentru a putea încălzi corturile corespunzător. ”Aşteptăm în continuare, zilnic, non-stop, donaţiile la garajele Consiliului Judeţean Harghita”, a mai transmis edilul.

Potrivit meteorologilor, până sâmbătă, este în vigoare o informare de vreme deosebit de rece şi ger noaptea şi dimineaţa, dar şi intensificări ale vântului, până sâmbătă. Temperaturile vor ajunge la minus 18 grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *