VIDEO Preşedintele CJ Maramureş deschide lista filialei PNL pentru Camera Deputaţilor: „Mă interesează zona de buget”

ionel bogdan cj maramures
foto: media.pnl.ro

Preşedintele CJ Maramureş, Ionel Bogdan, deschide lista de candidaţi a filialei PNL pentru Camera Deputaţilor.

Invitat la emisiunea Puterea Știrilor, Ionel Bogdan a declarat că își dorește să își folosească experiența administrativă acumulată ca președinte al Consiliului Județean Maramureș pentru a contribui la dezvoltarea României în Parlament.

„Experiența administrativă pe care am acumulat-o în acești 4 ani ca președinte al Consiliului Județean Maramureș cu siguranță va putea fi folosită de Partidul Național Liberal, de colegii mei din Partidul Național Liberal și o pun în slujba Parlamentului României pentru a aduce un plus pe mai multe domenii.

Cu siguranță mă interesează în continuare dezvoltarea României, mă interesează zona de buget, finanțe, unde iarăși mă pricep și vom vedea. Asta, vor fi discuțiile după ce vor fi alegerile, vom vedea ce vor considera și colegii mei care vor fi în Parlament din partea Partidului Național Liberal și în funcție de acest lucru îmi voi găsi loc într-o comisie sau alta, dar experiența pe care o am o voi pune în slujba românilor. Cu siguranță  după aceste alegeri sunt multe lucruri care trebuie îndreptate atât în ceea ce privește modul de lucru în administrația publică locală și mă refer în special la legislație.

Sunt multe lucruri care trebuie reglementate pe zona economică, care mă interesează foarte mult, atât în ceea ce privește management-ul zonelor industriale, a parcurilor industriale, intervențiilor în zona economică și reglementărilor în zona economică. De aceea vom avea foarte mult de lucru în următoarea perioadă, dar punctul central pentru mine rămâne dezvoltarea județului Maramureș”, a declarat președintele PNL Maramureș.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: