VIDEO Președintele TNL, Mara Mareș: „Nu am întâlnit curente eurosceptice, printre tinerii liberali din țară”

Foto Facebook PNL

Președintele TNL (Tineretul Național Liberal), Mara Mareș, a vorbit, pentru PS News, despre experiența Caravana „Europa în fiecare localitate” și despre cum au fost primiți tinerii liberali în țară, subliniind  faptul că  „cea mai frumoasă surpriză a fost la Mehedinți”.

„Am început Caravana-„Europa în fiecare localitate”, care constă în conferințele regionale pe care le-am făcut, câte una în fiecare regiune de dezvoltare.

Ne-au mai rămas doar București-Ilfov și pe 8 mai, după Paști, vom avea ultima conferință grand finale la București, numită Europa.

Discutăm despre ce înseamnă Uniunea Europeană, la firul ierbii, cum s-a „extins” Europa de la cea mai mică comunitate până iată, la București și desigur, la nivel național.

Tot în cadrul acestei campanii am desfășurat un steag de foarte mari dimensiuni, steagul Uniunii Europene înnădit cu steagul României care a făcut turul României s-a oprit în fiecare județ, în fiecare municipiu reședință de județ, la obiectivele majore finanțate cu fonduri europene.

A fost un succes în fiecare județ al țării

Ne-am bucurat să vedem foarte mulți oameni care aderau la această idee și au fost impresionați de caravana noastră și de steagul de foarte mari dimensiuni, cu o simbolistică aparte, desigur.

Dar cea mai frumoasă surpriză a fost la Mehedinți, la Drobeta Turnu Severin, acolo unde au venit câteva sute de oameni la desfășurare steagului.

Au fost de-a dreptul impresionați. Domnul Virgil Popescu, care candidează la Primăria Drobeta Turnu-Severin, a fost acela care a mobilizat oamenii.

Nu avem în zona tineretului, curente eurosceptice

 Zona pe care eu mă focusez este aceea de tineri, de la tinerii de liceu până la cei care au 35 de ani, care sunt proeuropeni. Nu avem în zona asta de vârstă curente eurosceptice și tocmai asta am încercat noi prin acțiunile noastre, prin proiectele noastre, să promovăm construcția europeană. Și felul în care construcția europeană s-a restrâns la noi acasă. Cum s-au tradus politicile de la Bruxelles în România, de la mic la mare, de la cea mai mică comună până la nivel național”, a explicat Mara Mares.

Startul Caravanei s-a dat la Cluj, pe 10 martie a.c. și a urmarit a ajunge în toate cele 41 de județe ale țării și municipiul București.

Tinerii liberali și liderii PNL au desfășurat un steag de dimensiuni impresionante cu tricolorul României și steagul Uniunii Europene, pentru a sublinia importanța apartenenței la construcția europeană și de a transmite un mesaj puternic despre angajamentul PNL față de valorile europene.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: