Skip to content
" "
Societate

VIDEO Prima apariției a mamei Alexandrei Măceșanu, după verdictul INML: Sper ca ea singură să scape

facebook
" "

Teodora, mama Alexandrei Măceșanu, a transmis, pe Facebook, prin intermediul vărului său, Alexandru Cumpănașu, un mesaj la mai bine de o lună de la dispariția fetei sale. Femeia are speranțe că Alexandra este încă în viață și că ar putea să scape singură din mâinile celor care ar putea să o țină captivă. Asta, deși INML a confirmat, oficial, iar DIICOT a recunoscut că a luat în calcul verdictul legiștilor, că Alexandra a fost ucisă și incinerată de monstrul din Caracal.

Eu simt că trăiește. Ea este o fată puternică. Cum a avut curaj la 112 și nu s-a făcut nimic pentru a fi salvată, sper ca ea singură să scape, dacă poliția nu face nimic, deocamdată. Sper din toată inima ca lumea care poate da informații că a văzut-o, îi rugam din suflet. Dar fără păcăleli, fără… Să ne ajute, să o găsim. Să se întoarcă înapoi acasă.

Mă uit la pozele alea înainte de a fi răpită, la botez, la majorat unde a fost, era plină de viață. Este… Oriunde ar fi Alexandra, vreau să știi că noi o iubim și o așteptăm acasă.

Sper ca autoritățile, măcar de data asta, să-și facă datoria și să încerce s-o găsească. E foarte greu. Pe zi ce trece, e foarte greu.

Trec prin cameră, parcă o văd acolo. Mă aștept să strig la ea. Sper ca Dumnezeu să-i dea putere, unde este.

Și dacă o fi să fie moartă în butoiul acela, sper ca toți cei care au greșit să plătească. Ne vom luta ca toți cei care au greșit, să plătească”, a spus Teodora, mama Alexandrei.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *