VIDEO Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după zvonurile privind retragerea sa din competiția pentru Capitală

Sursă foto: Facebook / Cătălin Cîrstoiu

„Indiferent ce spun unii sau alții, acesta sunt eu” 

Cătălin Cîrstoiu, candidatul Alianței electorale PSD PNL la funcția de Primar General al Municipiului București a publicat recent, pe pagina sa de Facebook, o scurta prezentare a sa, în contextul în care, marți, 16.04 a.c., zvonurile despre retragerea sa, din competiția pentru Capitală, au luat amploare.

„Am fost un mic tocilar în liceu, pentru că mi-a plăcut să învăț și-mi plăcea să fiu mereu de nota 10 în familie. În familie era dorința acerbă a mamei de a mă duce spre drept, pentru că așa era bunicul. N-am ascultat și m-am dus pe medicină, pentru că asta mi-a plăcut.

„E pentru prima oară când un spital se transformă în brand”

Mi-a plăcut să îngrijesc oameni, să le dau sănătate, să le dau liniște, să le dau o viață bună. Păi dacă oamenii din spital nu-și amintesc de mine ca omul care a schimbat spitalul? Păi da, l-am schimbat pentru că e pentru prima oară când un spital se transformă în brand.

„Ce am făcut? Am făcut un spital public de medicină dentară, am făcut un ambulator nou la Chitila, am construit un buncăr de radioterapie ca bolnavii de cancer să-și găsească, în final, o soluție corectă în București.

Ori gândiți-vă că în spitalele astea noi, care stau sub brandul Spitalul Universitar, vin doctori tineri.

Eu asta am vrut: să creez locuri de muncă și să atrag tinerii care termină specialitatea în aceste spitale.

„Viața nu e compusă din sertare”

Când ai un devotament public față de pacienții unui spital, față de comunitate, față de o comunitate mult mai mare, cum e Capitala, atunci viața nu-ți mai aparține. Nu e făcută de sertare diferite, care nu comunica unele cu altele. Așa am zis, OK. Până la urmă, degeaba faci un om bine dacă duci într-un mediu în care stresul pentru el este fundamentat”, explica doctorul Cătălin Cîrstoiu.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: