Skip to content
Politică

VIDEO/ Primar PSD din București face legea: „Cui nu-i convine, să se mute la alt sector!”

Primarul sectorului 3 Robert Negoiţă, s-a întâlnit recent cu locuitorii din zonă şi le-a spus cetăţenilor nemulţumiţi, care îi criticau activitatea: „Daca nu vă convine, mutaţi-vă în alt cartier!”
Primarul i-a invitat pe cei nemulţumiţi să se mute în alt sector, afirmând că nu a pus borduri nicăieri în sector, ci „diafragme de beton colorat în masă patentat în sectorul 3”. „Suntem în perioada asta de campanie electorală şi unii sunt special veniţi aici să nu ne lase să discutăm”, a declarat Negoiţă, în mijlocul mulţimii.

Robert Negoiţă a vorbit şi despre proiectul sălii multifuncţionale din parcul IOR (actual Alexandru Ioan Cuza), moment în care a fost apostrofat de un cetăţean: „N-o să faceţi sala! Peste cadavrul meu!”.

Edilul a precizat că prioritatea mandatului său este reabilitarea termică a blocurilor din sectorul 3. „Am reabilitat până acum 319 blocuri pe buget local, în circa doi ani. Pentru cei care au venit în campanie electorală, le spun că alesul lor a reabilitat 33 de locuri. Reabilitarea termică pe program european este infernal de grea. E atât de greu, încât din regiunea Bucureşti – Ilfov suntem singura primărie care a acţionat pe acest program”, a declarat Robert Negoiţă, potrivit B365.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *