Skip to content
Politică

VIDEO Primul lider politic care „o pune la zid” pe Mihaela Rădulescu: „De la mine ai un NU!”

Ca urmare a mesajului dur scris de Mihaela Radulescu pe pagina sa de socializare, la adresa homosexualilor pe care i-a numit „anormali”, asociația ActiveWatch a lansat campania „De la mine ai un NU”, campanie care își propune să sancționeze discursurile publice făcute fără responsabilitate care instigă la discriminare și intoleranță.

Campania manifest prezintă o serie de testimoniale video aparținând unor persoane publice cu notorietate, reprezentanți media și formatori de opinie care au spus “NU” discriminării, apăsând sugestiv un buton roșu.

Printre adepți se numără și liderul PSRO, Mircea Geoană. Acesta s-a arătat revoltat față de atitudinea Mihaelei Rădulescu, transmițând, prin intermediul paginii personale de Facebook, că este de datoria sa, ca om politic, să „amendeze derapajele din discursul public al celor care discriminează și instigă la intoleranță”.

„De la Washington, din inima unei lumi care s-a construit și a crescut în jurul ideii de libertate, abuzurile din societatea românească se văd parcă și mai pregnant. De aceea, am simtit că este și datoria mea, ca politician, dar în primul rând ca persoană publică, să amendez derapajele din discursul public al celor care discriminează și instigă la intoleranță. Puteți face la fel pe www.delamineaiunnu.ro ‪#‎delamineaiunnu‬.”, a fost mesajul atașat videoclipului transmis de Mircea Geoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *