Skip to content
Politică

VIDEO/ Proteste în Sibiu și Arad

 Protestele au început la Sibiu și Arad. Sute de sibieni au ieșit în această seară (vineri) scandând în Piața Centrală ”Justiție, Dreptate, a noastră Libertate!”

Zeci de mii de persoane și-au anunțat prezența pe paginile de evenimente de pe Facebook la protestele care se vor desfășura sâmbătă și duminică în mai multe orașe din țară și diaspora. Mobilizarea a început ca o mișcare de solidarizare cu cetățenii români din diaspora care nu și-au putut exercita dreptul la vot din cauza organizării lamentabile a alegerilor.

Pe lângă solidarizare, pe diferitele grupuri au apărut și o serie de revendicări. Aceștia cer demisia lui Titus Corlățean, dar și introducerea votului prin corespondență și creșterea numărului de secții în diaspora.

3 comentarii la “VIDEO/ Proteste în Sibiu și Arad

  1. Slugile basiste ale lui Iohannis si Falca au inceput sa fie bantuite de focul diasporei. Nu-mi aduc aminte ca vreunul din ei sa fi organizat o astfel de manifestatie cand iubitul lor conducator, nasul lor din suflet la propriu pentru Falca si la figurat pentru Iohannis, impostorul de la Cotroceni numit Traian Basescu,ii gonea cu subiect si predicat pe romani pe drumul exilului. Cum nu-i inteleg nici pe multi din diasapora, care uita prea usor ca tara asta de care unii isi aduc aminte doar o data la 5 ani, a fost condusa in ultimii 10 ani de insusi Basescu Traian si banditii aflati acum in spatele lui Iohannis. Dar, in sfarsit, poate fi o chestiune de gust si de vocatie. Vocatia mioritica.

  2. Isi fac efectul euroii platiti de reprezentantii PPE pentru organizarea acestor proteste de doi lei.
    Sunt, de fapt, acte de jignire asupra milioanelor de cetateni din toata tara care vor schimbarea totala de la regimul basihist….. 7,4 milioane de romani din tara au exprimat prin vot: JOS BASHESCU !
    Alegerile au fost si sunt f. bine organizate pentru prevenirea fraudarii alegerilor asa cum s-a produs in 2009 si in 2004 in diaspora. Asta ii supara cel mai mult pe organizatorii protestelor din PPE. Euroii lor functioneaza bine….

  3. Slugi basiste. Sibienii nu trebuie sa uite ca s-a luat de la gura poporului mii si mii de miliarde care s-au investit in orasul lor. Aceste miliarde erau din munca noastra. Noi din Moldova si Oltenia am ramas saraci pentru ca toti banii s-au carat in Ardeal. Boc a trimus vagoane de euro spre Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *