Skip to content
Magazin

VIDEO Pui de urs, salvat în Turcia după ce s-a intoxicat cu „miere halucinogenă”

CAPTURĂ VIDEO

Un pui de urs brun debusolat, despre care se crede că s-ar fi intoxicat după ce a mâncat o cantitate foarte mare de „miere halucinogenă” a fost salvat, joi, în provincia Duzce, situată în nord-vestul Turciei, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

În imaginile video, care au fost publicate pe reţelele sociale, se poate observa cum puiul de urs se clatină şi geme în timp ce stă în fund în spatele unei camionete pick-up, după ce a fost salvat de câteva persoane.

„Mierea nebună” (mad honey), „deli bal” în limba turcă, este un tip de miere produsă de albinele care consumă nectar de la florile de rhododendron (azalee), ce poate avea efecte halucinogene.

Ursul a fost transportat la un cabinet veterinar, unde a primit tratament şi va fi probabil eliberat în sălbăticie în următoarele zile, au transmis autorităţile locale, spunând că puiul de urs, o femelă, este în stare bună.

Ministerul turc al Agriculturii le-a solicitat internauţilor pe Twitter să ofere sugestii pentru a-i pune puiului de urs un nume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *