Skip to content
Republica Moldova

VIDEO R. Moldova: Lansarea în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate a candidaților Platformei DA

Facebook

Andrei Năastase, liderul Platformei DA din Republica Moldova, a anunţat vineri lansarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

E locul și timpul să vă spun că studiile noastre interne, făcute profesonist interne arată că Platforma DA întra in Parlament chiar cu un număr mai mare de deputați.

 

Dar ceea de ce suntem noi preocupați nu e doar succesul electoral al Platformei DA. Ne preocupă în mod deosebit rezultatul electoral al forțelor pro românești și pro europene pe ansamblu. Obiectivul major, al nostru, al tuturor este garantarea unei majoritați parlamentare puternice și a unei guvernări pro europene și pro românești în alianță cu partenerii noștri firești în cadrul familiei popular europene.

Iar pentru a maximaliza rezultatul electoral al forțelor eurounioniste și a evita orice pierderi de voturi ale alegătorilor de pe dreapta în favoarea stângii oligarhice, antieuropene și antinaționale, dialogul liderilor partidelor naționale și proeuropene, precum și al reprezentanților Convenției Românilor din RM trebuie sa continuie pentru a coordona acțiunile, în așa fel încât să formulăm un răspuns adecvat chemării generalizate a electoratului eurounionist de a ne conjuga eforturile și forțele în această campanie electorală.

Locul nostru, al tuturor, este în rând cu celelalte țări europene, alături de România, interconectați pe deplin. Platforma DA este garanția unui nou început, suntem artizanii integrării europene și a reîntregirii inteligente, deștepte, începute imediat prin instituții și proiecte economice comune, de infrastructură și energetice, de media și culturale, de omogenizare a legislației pe principii comunitare, de combatere a infracționalității transfrontaliere și a corupției de către instituții comune de drept și anticorupție, precum DNA.

Și, vă asigur, prin decizia noastră, a tuturor, în curând ne vom ocupa locul ce ne aparține de drept în spațiul istoric, cultural și spiritual”, a declarat liderul Platformei DA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *