VIDEO Radu Oprea, PSD: Am avut destui președinți de dreapta

Radu Oprea, invitat Puterea Știrilor 1.08

Recent, Rareș Bogdan le-a cerut tuturor partidelor de dreapta să susțină PNL în alegerile prezidențiale. După părerea acestuia, în al doilea tur de scrutin, toți liderii de dreapta îl vor susține pe Nicolae Ciucă. Radu Oprea, ministrul Economiei, consideră însă că rezultatele guvernării PSD sunt evidente și că oamenii vor ține cont de acestea, întrucât a adus justiție socială, echilibru, stabilitate.

„România are nevoie de un președinte social-democrat, pentru că au fost suficient de mult timp președinți de dreapta. Sigur, cetățenii vor fi cei care vor alege în conformitate cu experiența ultimelor două decenii și cu rezultatele și performanța guvernărilor social-democrate. Cifrele statistice nu mint și arată că întotdeauna când PSD a fost la guvernare, felul în care se redistribuie în societate avuția, ceea ce producem împreună a fost în beneficiul cetățenilor. Mai mult, pentru cei care muncesc și care creează și cred că acesta este un lucru bun, pentru că vine cu echilibru, cu justiție socială, un lucru pe care cetățenii îl așteaptă și măsurile pentru mediul de afaceri au fost întotdeauna stabile. Faptul că am reușit să aducem stabilitate în această perioadă nu e un lucru chiar puțin”, a explicat Radu Oprea.

În ce privește declarația lui Rareș Bogdan, ministrul Economiei a afirmat, în cadrul emisiunii Puterea Știrilor, că acestea țin de strategia de comunicare din campania electorală.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: