Skip to content
Media

VIDEO Reclama Jumbo, pe masa CNA: „Poate provoca atacuri de epilepsie”

YOUTUBE

Consiliul Naţional al Audiovizualului a analizat marți, 10 mai, reclama TV pentru magazinele Jumbo, după ce forul audiovizualului a primit 12 reclamaţii de la telespectatori, potrivit paginademedia.ro.

Oamenii s-au plâns că reclama este „derajantă”, „tortură psihică” și „te distruge psihic”.

Membrii CNA au vizionat spotul şi au considerat că, deşi enervantă, reclama nu încălcă legislaţia audiovizuală, scrie sursa citată.

„Nu ai ce să reproşezi. A fost o soluţie care pentru unii e enervantă, dar să ştiţi că şi copiii sunt enervanţi. Ar trebui întrebaţi copiii cum li se pare reclamă. Funcţia şi-o îndeplineşte spotul”, a comentat Mircea Toma, membru CNA.

„Pe lege nu ai ce să le reproşezi, dar te face cu capul”, a spus Cristina Pocora, membru CNA.

Reclamanții au avut mai multe plângeri.

„Va rog din suflet opriţi reclama cu Jumbo. Deranjează foarte tare neurologic, ţineţi cont ca sunt copii cu dereglări mintale care aud aceasta reclama, si sunt deranjaţi foarte mult!”, spune una dintre reclamaţii.

„Spotul publicitar Jumbo este o tortura psihica. Efectul este cel dorit, adica de a atrage atentia. INSA!!!! este stigator la cer! Nu conteaza nici postul nici ora la care e data aceasta reclama. Ea trebuie eliminata. Un cuvant repetat obsesiv, cu un debit, volum si tonalitate care te distruge psihic”, a transmis altcineva.

„Reclama agresiva şi agasanta la „Jumbo”, repetandu-se multiple ori, pe un ton agresiv, cuvântul „Jumbo”! Va rog sa interziceţi imediat aceasta reclama abuzivă şi deranjanta! Mulţumesc!”, se arată într-o altă reclamație.

Când a apărut, reclama a stârnit vâlvă și pe rețelele sociale. Internauții au făcut glume pe seama clipului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *