Skip to content
Societate

VIDEO Revoltător: Bărbat rănit și căzut pe o stradă din Bucureşti, jefuit de un tânăr

captura

Un bărbat rănit, căzut pe o stradă în București, a fost jefuit de un tânăr care ulteriora fost prins, în urma verificărilor constatându-se că mai săvârșise și alte infracțiuni, a anunțat miercuri Jandarmeria București.

Jandarmii au observat un bărbat cu răni sângerânde zăcând pe marginea trotuarului, aproape inconștient și i-au acordat primul ajutor până la sosirea ambulanței. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei.

Între timp, incidentul a adunat mai mulți curioși care le-au oferit jandarmilor informații noi. Bărbatul rănit fusese jefuit de un tânăr, care a profitat de starea de inconștiență a victimei, luându-i banii„, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

Jandarmii l-au găsit pe hoț într-o mașină, la câteva străzi distanță de locul comiterii faptei. L-au legitimat, asupra lui fiind găsiți și banii pe care tânărul a recunoscut că îi furase de la bărbatul rănit.

S-a dovedit, în urma verificărilor, că tânărul de 20 de ani era cunoscut cu activități infracționale.

Bărbatul rănit a fost dus la spital, pentru îngrijiri medicale, iar tânărul la secția de Poliție, unde i s-a întocmit dosar penal, potrivit sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *