Skip to content
Politică

VIDEO Robert Negoiţă, pe biciletă la -4 grade. Primarul susţine campania “Vinerea Verde”

Inquam Photos / George Călin
" "

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a ajuns vineri cu bicicleta la serviciu, alăturându-se astfel campaniei derulate de Ministerul Mediului, în ciuda faptului că termometrul arăta -4 grade Celsius.

" "
" "

Susţinem Vinerea Verde, campania iniţiată de Ministerul Mediului – România pentru stimularea utilizării transportului alternativ. Bicicletele şi trotinetele – mai ales odată cu încălzirea vremii – sunt alegerile colegilor noştri pentru a se deplasa la şi de la muncă, dar şi pentru activităţile pe care le derulează în teren„, a scris Negoiţă pe pagina sa de Facebook.

Mai mulţi oficiali s-au alăturat campaniei Ministerului Mediului folosind pentru deplasare alte mijloace de transport decât maşina personală.

Campania Ministerului Mediului încurajează utilizarea transportului alternativ, sub sloganul „STOP! Azi maşina stă pe loc!”

„Vinerea Verde” îşi propune ca, până la sfârşitul acestui an, cel puţin unul din patru angajaţi să vină în ultima zi lucrătoare a săptămânii la serviciu pe jos, cu bicicleta sau cu transportul în comun şi să renunţe astfel, pentru o zi, la autoturismul personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *