VIDEO Roberta Metsola: Nicolae Ciucă, un lider dedicat valorilor democratice și securității României în Europa

Sursa foto: Nicolae Ionel Ciucă

Șefa Parlamentului European, Roberta Metsola, a adus un omagiu lui Nicolae Ciucă, evidențiind angajamentul acestuia față de valorile democratice și eforturile sale de a întări poziția României în Europa.

„Am admirat întotdeauna la Nicolae Ciucă angajamentul său, respectul pentru valorile democratice și eforturile sale de a consolida vocea României în Europa”, a afirmat Metsola.

Ea a menționat că, în contextul provocărilor actuale, inclusiv războiului Rusiei împotriva Ucrainei, cetățenii români își fac griji pentru securitatea și prosperitatea lor. „Oamenilor le pasă de securitatea și prosperitatea lor, își fac griji pentru siguranța lor, pentru protejarea drepturilor lor”, a spus Metsola.

De asemenea, Metsola a subliniat participarea impresionantă a românilor la ultimele alegeri europene, mulțumind cetățenilor pentru munca lor. „Datorită vouă, România a reușit. Însă există încă provocări cu care ne confruntăm”, a adăugat ea.

Metsola a apreciat capacitatea lui Ciucă de a asculta și de a înțelege cetățenii, menționând: „Nicolae Ciucă a demonstrat în mod constant capacitatea de a asculta cetățenii, de a-i înțelege și de a lucra la politici care îmbunătățesc viața oamenilor. Încă o dată, leadership-ul contează.”

Această declarație subliniază sprijinul puternic al liderilor europeni pentru Nicolae Ciucă în contextul alegerilor prezidențiale din România.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: