Skip to content
Societate

VIDEO Români cazați într-un hotel de cinci stele din Bulgaria, rămași fără mașina de 50.000 de euro și actele de identitate

rivierabulgaria.com

Vacanță de coșmar pentru o familie de români cazată într-un hotel de cinci stele din Bulgaria. Doi bunici din București, care au vrut să petreacă împreună cu nepoata un sejur de trei zile într-un hotel de cinci stele din București, au rămas fără mașina de 50.000 de euro și toate actele de identitate, arată Euronews România.

„Dimineața, după micul dejun, pe la 10 m-am uitat pe geam. Nu mai era mașina. Direct din cameră, se vedea din camera noastră. În mașină aveam cheile casei, actele nepoatei, procura că avem voie să ieșim cu ea, actul de deces al tatălui, certificatul ei de naștere în original pentru că ești obligat să-l ai la vamă. Și aveam și actele mașinii. Am luat mapa cu totul”, a povestit turistul, sub protecția anonimatului, pentru Euronews România.


Potrivit românului, reprezentanții hotelului, care arată în prezentarea resortului că asigură parcare pentru turiști au spus că „asigură parcare, dar nu înseamnă că și răspund”.

Potrivit Ministerului român de Externe, Bulgaria este o ţară cu un nivel mediu al criminalităţii.

Infracţiuni de tipul furtului din buzunare, înşelăciunilor sau furtului din maşini pot apărea în zone aglomerate (gări, staţii, parcări, centre comerciale, benzinării sau zone de servicii pe autostrăzi).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *