VIDEO Scandal cu injurii și îmbrânceli la primăria Curtea de Argeș. Viceprimarul PSD, printre protagoniști

Ședința Consiliului Local Curtea de Argeș
Ședința Consiliului Local Curtea de Argeș / sursa - captură foto

Ședința Consiliului Local Curtea de Argeș a fost marcată zilele trecute de un scandal monstru în care au fost implicați viceprimarul orașului, Ștefan Dumitrache, și șeful de la Serviciul Piețe, Ionel Păunescu, ambii membri PSD.

Incidentul a avut loc în timpul dezbaterilor pe doua proiecte. Concret, aproximativ 40 de cetățeni și consilieri locali erau nemulțumiți de modul în care primarul PSD, Constantin Panțurescu, a gestionat centura orașului. Acesta este acuzat că a ascuns documente și costuri privind proiectul. La un moment dat viceprimarul Dumitrache și șeful de la Piețe, Păunescu, au reacționat violent la proteste, adresându-le injurii și amenințări celor care își exprimau nemulțumirea.

În primul videoclip poate fi văzut viceprimarul orașului Ștefan Dumitrache cum îl împinge pe un om nemulțumit pentru ca centura ocolitoare îi dărâma casa.

În al doilea clip protagonist este șeful de la Serviciul Piețe, Ionel Păunescu.

La final, primarul Constantin Panțurescu a plecat într-un cor de huiduieli din ședința Consiliului Local Curtea de Argeș.

Autor

  • Robert Manea

    Robert Manea este absolvent al Facultății de Științe Politice din cadrul Universității București și al European Academy of Diplomacy din Varșovia. Are o experiență de peste 7 ani în presa din țară, acoperind subiecte de politică internă și externă.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: