VIDEO Scandal Şoşoacă-Simion: Nu vrem susţinători de violatori în sală

simon sosoaca
foto: Facebook

Între senatoarea Diana Șoșoacă și liderul AUR George Simion s-a iscat miercuri în Senat un scandal. În momentul în care Simion încerca să strângă semnături pentru moțiunea de cenzură împotriva ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, Șoșoacă i-a cerut să părăsească sala numindu-l „apărător de violatori”.

„Cum este posibil să stricați ședința când membrii dumneavoastră au violat o fetiță de 17 ani. Nu vă este rușine? Haideți, vă rog, ieșiți afară! Cereți-vă iertare de la fetiță. Nu vrem susținători de violatori în sală”, a spus Diana Șoșoacă.

La rândul său, George Simion i-a răspuns, afirmând că susţine Partidul Social Democrat: „PSD-isto pleacă de aici!„Hai, zît! Deci Șoșoacă îl susține pe Ciolacu, pesedistelor plecați de aici!”

Diana Soșoacă: „Esti apărător de violatori!”

George Simion: „Du-te și pupă-l pe Ciolacu!”

Diana Șosoaca: „L-ai pupat tu destul, că ești pe invers!”

George Simion: „Noi nu vrem să o violăm pe dna Șoșoacă!”

Membrii Camerei Deputaţilor din Parlamentul României vor vota  miercuri pentru sau împotriva moţiunii simple depuse împotriva ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila.

Suspiciuni de viol în tabăra de vară a organizației de tineret AUR

Polițiștii din Ialomița fac cercetări pentru presupuse fapte de viol comise în timpul unei tabere de vară a organizației de tineret a partidului lui George Simion. Incidentele s-ar fi produs săptămâna trecută în stațiunea Olimp, județul Constanța, într-o cameră a hotelului Holiday Blue.

O adolescentă în vârstă de 17 ani a sesizat Poliția că, după ce a consumat alcool în zilele de 14 și 15 septembri, alături de mai multe persoane din delegație, când s-a trezit a simțit dureri în zona inghinală, observând că prezintă urme de sânge.

Ulterior, tânăra s-a prezentat cu părinții la UPU, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru analize toxicologice si s-a efectuat test rapid pentru droguri, rezultatul fiind negativ.

„La data de 16 septembrie 2023, Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră, de 17 ani, din municipiul Slobozia, s-a prezentat la Secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slobozia, declarând că a fost victima unei infracțiuni de viol, comisă în județul Constanța.

Din primele cercetări, polițiștii de investigații criminale au stabilit faptul că, în perioada 14 – 16 septembrie 2023, minora a participat la o tabără de vară, organizată în Stațiunea Neptun-Olimp.

Minora a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Ialomița, fiindu-i prelevate probe biologice.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Ilfov.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: