VIDEO Scandal monstru în Parlament. Deputați de la AUR și PSD s-au îmbrâncit și înjurat de mame

Scandal cu înjurături în Parlament
Scandal cu înjurături în Parlament. Sursa foto: DIGI24

Scandal uriaș, cu îmbrânceli și înjurături în plenul Camerei Deputaților. Protagoniști: deputatul PSD Adrian Solomon și reprezentantul AUR Dan Tănasă.

În timpul ședinței de plen de la Camera Deputaților a izbucnit un scandal uriaș între deputatul AUR, Dan Tănasă, și deputatul PSD, Adrian Solomon. În imagini se vede cum deputatul PSD se ceartă în toată regula cu un alt deputat, din partidul AUR. Totul ar fi pornit după ce între cei doi a existat un schimb de replici foarte dur în timpul ședinței, în privința proiectului privind taxa de solidaritate.

După ce s-a ajuns la jigniri, deputatul AUR a mers către Solomon, până când au ajuns să se îmbrâncească. A fost nevoie de intervenția celui care coordona ședința din Camera Deputaților pentru a cere chestorilor să facă liniște în plen. Discuția a continuat chiar și la tribuna Parlamentului.

Deputatul AUR spune că a fost înjurat de mamă de colegul său de la PSD: „Ați văzut cum m-a înjurat de mamă? Cum m-a jignit?”. Solomon i-a răspuns spunându-i că astfel de jigniri „ar trebui tratate medical”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: