Skip to content
Politică

(VIDEO) Scandal și proteste la PSD Brăila. Liderii partidului, obligați să intre pe ușa din spate

Zeci de oameni protestează, duminică dimineața, în fața sediului PSD Brăila, unde au loc alegeri în filiala județeană, transmite Mediafax. Liderii PSD au intrat pe o ușă din spate, pentru a evita manifestanții. Un bărbat a și intrat în sala de ședințe și i-a huiduit pe cei prezenți. „Ați trădat țara” a strigat acesta, înainte să fie scos cu forța din sală. „Ieși afară, nesimțitule!”, i-a strigat cineva

Zeci de protestatari au așteptat ca liderul PSD, Liviu Dragnea, să ajungă la alegerile conducerii filialei județene a partidului, însă acesta nu a mai plecat din București din cauza problemelor de sănătate, transmite Mediafax.

Oamenii au adus cu ei, în fața sediului PSD Brăila pancarte cu mesaje anti-PSD.

Publicată de Jurnalul de Braila pe Duminică, 17 martie 2019

Un protestatar a reușit, însă, să intre în sala unde au loc alegerile și a provocat un scandal în timpul discursului senatorului Ion Rotaru, cel care candidează pentru funcția de președinte al PSD Brăila.
„Jos PSD-ul!”, „Ați vândut țara!”, „Combinatul l-ați distrus!” – sunt câteva din strigătele bărbatului. De la microfon, liderul PSD a rugat să fie scos bărbatul din sală.
În timp ce era evacuat cu forța, cineva i-a strigat: ”Ieși afară, nesimțitule!”.

Afară, protestatarii au scandat mesaje precum „PSD ciuma roșie”, „Jos PSD”, aducând cu ei și o stație de amplificare.

Pentru a evita manifestanții, liderii PSD Rovana Plumb, Mihai Fifor, Sorina Pintea și Codrin Ștefănescu au intrat au intrat pe o ușă din spate.

Pentru șefia PSD Brăila s-a înscris un singur candidat, senatorul Ion Rotaru, după ce fostul președinte, Mihai Tudose s părăsit partidul și s-a înscris în Pro România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *