Skip to content
București Știri locale

VIDEO Sector 4: Primăria va întreprinde demersuri pentru ca valoarea reparaţiilor la Pasajul Unirii să fie suportate de cei responsabili

Primăria Sectorului 4 va întreprinde toate demersurile legale pentru ca valoarea lucrărilor de reparaţii la Pasajul Unirii să fie suportată de cei care se fac responsabili de distrugeri, după ce două autocare şi un TIR au forţat intrarea în acest obiectiv, a anunţat edilul Daniel Băluţă.

„Acest obiectiv a fost pus în siguranţă cu bani publici. După tot ce s-a întâmplat în ultimele zile, când două autocare şi un TIR au forţat intrarea în Pasajul Unirii, vreau să vă spun două lucruri foarte importante. La Pasajul Unirii nu s-a produs niciun viciu de construcţie în urma lucrărilor de punere în siguranţă! Toate reglementările referitoare la circulaţia pe drumurile publice au fost întru totul respectate. În al doilea rând, vreau să fac un apel către toţi cei care circulă prin pasaj. Nu ignoraţi indicatoarele şi nici regulile de circulaţie!”, a scris Daniel Băluţă, joi, pe Facebook.

El a adăugat că, în prezent, TIR-ul care a distrus poarta gabaritică de la Pasajul Unirii este indisponibilizat de autorităţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *