Skip to content
Politică

VIDEO Sediul PNL Sector 2 ar fi fost vandalizat de susținători AUR: Un act infracțional și un gest de lașitate politică!

Inquam Photos / Octav Ganea

Sediul PNL Sector 2 a fost vandalizat. Mai multe afișe care anunță mitingul organizat de AUR pe 2 octombrie au fost lipite pe sediul liberalilor.

„Priviți cum arată civilizația în ochii celor care nu au argumente politice! În dimineața zilei de 28.09.2022, sediul PNL Sector 2 a fost vandalizat”, potrivit unei postari de pe pagina de Facebook a PNL Sector 2. Liberalii anunță că au depus plângere la poliție, iar vinovații vor fi găsiți, scrie Mediafax.

„Este absolut regretabil că asemenea acțiuni au loc într-o societate democratică, unde dreptul la opinie este neîngrădit, iar dialogul politic poate și trebuie să aibă loc în termeni civilizați. Vandalizarea sediului este un act infracțional, dar, mai presus de toate, constituie un gest de lașitate politică! Cei care au comandat acest act sunt oameni care nu au înțeles nimic din jocul politic”, potrivit liberalilor.

Potrivit unei filmări, pe sediul PNL sector 2 au fost lipite afișe care anunță mitingul organizat de AUR pe 2 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *