Skip to content
Politică

VIDEO Senatoarea Diana Șoșoacă ignoră din nou măsurile anti-Covid: A participat la o petrecere într-un restaurant

Inquam Photos/Octav Ganea

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, încalcă din nou regulile pe timp de pandemiei. Acesta s-a filmat live pe Facebook în timpul unei petreceri la restaurant unde nu era păstrată distanţarea și nici măşti de protecție nu se purtau.

Senatoarea AUR, Diana Şoşoacă,  a participat, în seara de vineri spre sâmbătă, la o petrecere într-un restaurant. Nu se ştie în ce oraş pentru că senoatarea deşi a trasmis toată distracţia live pe Facebook nu a spus şi unde a avut loc.

Cel puţin 15 oameni apar pe filmarea senatoarei. Nimeni nu respectă regulile impuse de pandemie. Petrecăreţii cântă, dansează şi se iau în braţe de parcă nici n-ar exista ameninţarea COVID.

Politicianul și-a început live-ul la ora 21.00, când la mese s-a cântat „Treceți batalioane, române, Carpații”.

„E cazul să vă treziți odată, e cazul să vă reveniți la viață, viața trebuie trăită”, le transmite Șoșoacă internauților.

Mai mult, aceasta îi face o dedicație lui Raed Arafat: „Vreau să-i facem o dedicație domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români”, spune ea, iar lăutarul cântă „Noi suntem români”.

„La mulţi ani tuturor, distraţi-vă, pentru că viaţa e făcută să fie trăită, la mulţi ani tuturor!”, încheie Diana Şoşoacă live-ul.

1 comentariu la “VIDEO Senatoarea Diana Șoșoacă ignoră din nou măsurile anti-Covid: A participat la o petrecere într-un restaurant

  1. Bine ca-l ardeti pe Gavris si pe oamenii simplii iar pe asta nu o amendeaza nimeni niciodata, nici pe ea i nici pe popa informator la secu, Mache!!!! ALOOOOOO, POLITIA, dormiti in timpul serviciului!!!!! De cate ori a fost asta amendata??!!!! Ori va e teama ca va rage in fata si cadeti in fund de la sperietura??!! Acolo nu au lucrat turnatorii si serviciile cum au lucrat la Gavris…. Si se mira ca le sare mustarul oamenilor simplii!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *