VIDEO Situație alarmantă în Italia. Hoț linșat la Roma de mulțimea furioasă.

talhar-linsat-roma

A încercat o tâlhărie, dar a fost prins de trecători și aproape linșat. S-a întâmplat la Roma, la Quarticciolo. Victima bătăii a fost un cetățean indian în vârstă de 26 de ani, arestat ulterior de poliție pentru tâlhărie, scrie ANSA, citată de gazetaromaneasca.com.

Bătaia aplicată tânărului de către unii trecători a fost surprinsă în video de o rezidentă care a devenit virală pe rețelele de socializare ca un nou caz de justiție pe cont propriu, în condițiile în care oamenii percep că statul nu mai acționează.

Tânărul de douăzeci de ani a fost dus în Piazzale Clodio unde a fost validată arestarea efectuată de carabinieri: judecătorul a dispus interdicția de rezidență la Roma împotriva sa. Între timp, carabinierii vor demara cercetări pentru identificarea atacatorilor care l-au bătut pe tânăr.

Indianul a fost prins în timp ce încerca să tâlhărească o bătrână: mulțimea l-a înconjurat și l-a bătut. Pe rețelele sociale toată lumea îi apără pe atacatori

În videoclip, imaginile atacului sunt amestecate cu vocea unei femei, care a filmat totul de pe balconul casei ei. „A jefuit o bătrână” … „dar unde vom ajunge”, cuvintele ei. Apoi, când își dă seama că atacul se desfășoară la câțiva centimetri de mașina fiicei sale, devine împotriva grupului. „Aceasta este mașina fiicei mele ”… „ du-te în altă parte”. Indianul de 26 de ani este doborât la pământ și lovit cu piciorul. Apoi, după ce se ridică, este atacat din nou. Când totul pare că s-a terminat, sosesc alți oameni și continuă să-l bată cu picioare și pumni. Cineva încearcă să-l prindă cu lovituri de arte marțiale, alții îl lovesc cu piciorul, făcându-l să cadă din nou la pământ, permițând altora să continue bătaia.


După un minut bun, bărbatul reușește să plece . „Dar îți dai seama unde trăim”, spune femeia care a filmat toată scena. Carabinierii au intervenit câteva minute mai târziu, interogând cei prezenți și încercând să facă lumină asupra celor întâmplate.

Între timp, mare polemică pe rețelele de socializare: mulți au condamnat atacul brutal, pornind de la presupunerea că a-ți face singur dreptate nu este niciodată un răspuns la violență. Dar mulți au luat partea celor care l-au bătut pe tâlhar. 87% dintre persoanele care au răspuns la sondajul propus de „Welcome to favelas” în rândul utilizatorilor săi, s-au declarat hotărât în ​​favoarea bătăușilor.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: