Skip to content
Societate

VIDEO Şobolani pe holurile Academiei de Poliție. Sindicatul Europol publică imagini cu condițiile insalubre în care stau viitorii polițiști

captura

Sindicatul poliţiştilor, Europol, a publicat marţi pe pagina de Facebook imagini din căminul Academiei de Poliţie, cu dormitoare aglomerate, cu un șobolan alergând pe hol și toalete cu uși și tocuri rupte.

Constatăm cu un gust amar că studenții Academiei de Poliție sunt buni doar pentru momentele de ceremonie în care reprezentanții MAI le aduc la cunoștință cât de importanți sunt pentru instituție și societate și îi folosesc pentru postări pe Facebook, doar pentru a acumula capital de imagine. Astăzi, viitorii polițiști sunt nevoiți să stea câte 16 într-o cameră, nu au loc unde să-și poată realiza igiena personală, toaletele sunt nefuncționale într-o proporție covârșitoare, iar despre apă caldă nici nu poate fi vorba”, au scris reprezentanţii sindicatului Europol.

Sindicaliştii au publicat imaginile în care aleargă nestingherit un șobolan. „De veghe cu șobolanii la Academia de Poliție”, au comentat aceştia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *