Skip to content
Politică

Video ȘOCANT! Pandele AGRESEAZĂ un cetățean. Motivul incredibil

adevarul.ro

O înregistrare video care l-ar arăta pe primarul Voluntariului, Florentin Pandele, în timp ce îl agresează pe un localnic, Bogdan Dinulescu, a stârnit foarte multe reacții.

Victima spune că ar fi fost agresată și amenințată de primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele pentru că a fost la Arcul de Triumf ca să protesteze față de Gabriela Firea.

Bogdan Dinulescu, mic om de afaceri, a afirmat că totul s-a întâmplat după ce s-ar fi dus să o întrebe pe Firea când se va circula normal în Capitală.

„M-am dus la Arcul de Triumf să o întreb pe doamna Firea când se va circula normal în Capitală. Ea promisese într-o emisiune la televizor se va circula lejer în București. După ce am parcat mașina, m-am dus să vorbesc cu dânsa, să o întreb dacă în decembrie se va circula lejer în Capitală. Am mers spre ea, dar la trecerea de pietoni mă așteptau 15 persoane. M-a oprit unul din oamenii care face parte din echipa doamnei primar, Văsîi, fostul șef de la Poliția Voluntari și nu am reușit să vorbesc cu ea”, a declarat Dinulescu, la Realitatea Tv.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *