Skip to content
Sport

VIDEO SPECTACULOS. Stig s-a dus cu UN TANC la sediul BBC, pentru a cere reinstalarea lui Clarkson la Top Gear

Un episod ciudat a avut loc în urmă cu câteva ore la sediul central al BBC, din Londra. Un personaj deghizat ca Stig, din emisiunea Top Gear, a fost filmat pe un tanc, deplasându-se spre sediul televiziunii, informează antena3.ro.

Pe tanc a fost ancorat un banner cu mesajul „#bring back Clarkson” („aduceţi-l înapoi pe Clarkson”) şi Stig ţinea în mână o cutie pe care se putea citi „One Million Signatures” (Un milion de semnături).

Conform informaţiilor din prezentarea clipului, acesta a fost momentul transportului a un milion de semnături pentru reinstalarea lui Clarkson ca gazdă a emisiunii, la BBC.

Momentul a fost filmat şi urcat pe internet în urmă cu puţin timp.

Aproape 700.000 de persoane din lumea întreagă au semnat o petiţie online prin care au cerut ca prezentatorul de televiziune britanic Jeremy Clarkson să fie readus în funcţia de gazdă a emisiunii „Top Gear”, din care postul BBC l-a suspendat, în urma unei „altercaţii” cu un producător.

Jeremy Clarkson, în vârstă de 54 de ani, celebru pentru remarcile sale explicite şi atitudinea acerbă împotriva conceptului de „corectitudine politică”, a fost suspendat de BBC, după ce renumitul prezentator l-ar fi lovit cu pumnul pe un producător TV, într-o altercaţie care ar fi avut loc din cauza lipsei serviciilor de catering, mai notează antena3.ro.

https://youtu.be/r7OrHaMP63I

sursa video: Youtube.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *