VIDEO Ionuț Stroe, dezvăluiri despre Planul Prezidențial al lui Nicolae Ciucă

Foto Ionut Stroe la PS News

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, invitat la Puterea Știrilor a dezvăluit câteva dintre temele care se vor discuta miercuri, 23 octombrie a.c., la lansarea Planului Prezidențial al lui Nicolae Ciucă. 

Este un eveniment care în mod evident va oferta electoratul cu viziunea președintelui Nicolae Ciucă despre următorii 5 ani. Trebuie să facem o diferență foarte clară și lucrul acesta se va vedea mâine, în prezentarea domnului Nicolae Ciucă între atribuțiile și responsabilitățile unui președinte șicele ale unui prim-ministru.

Nicolae Ciucă va vorbi despre modul cum poate aduce teme importante atât pe agenda Guvernului, cât și pe agenda Parlamentului

Toți ceilalți vorbesc și promit lucruri care n-au niciun fel de legătură cu agenda prezidențială, pe când Nicolae Ciucă se va referi la o nouă viziune, se va referi la modul cum poate aduce și impune teme atât pe agenda Guvernului, cât și pe agenda Parlamentului. Se va referi la proiecte care țin de perspectivele acestei țări, la zona de reprezentare a acestei țări pe care, din păcate, unii chiar nu o înțeleg și nu o cunosc. Nu înțeleg care este funcția de reprezentare la nivel internațional a președintelui României.

Practic, se vor spune lucrurile care cu adevărat contează pentru un prezidențiabil, nu prostii gen 35.000 euro pe o casă, nu prostii gen, necunoașterea unor lucruri bazice în ceea ce privește securitatea, mă refer la doamna Lasconi, sau alte promisiuni, kilometri de autostradă sau știu eu ce a mai promis domnul Ciolacu.

Invitații noștri vor fi oameni din sfera societății civile, cu competențe, experiență, cu reputație

Va fi cu totul diferit. Invitații noștri nu vor fi membrii de partid, nu vor fi active de partid ci vor fi oameni din sfera societății civile, oameni cu competențe, oameni cu experiență, cu reputație, din toate domeniile de activitate, socio-profesionale, oameni care, sperăm noi, să ne devină aliați în acest efort pe care îl facem pentru a promova pe Nicolae Ciucă în funcția de președinte și oameni care vor putea cu siguranță participa și cu idei la această dezbatere.

Intrebat daca va participa și Nicușor Dan, Stroe a spus că Nicușor Dan este prezent alături de Nicolae Ciucă la foarte multe evenimente publice.

Cred că da. De altfel, Nicușor Dan este prezent alături de președintele Nicolae Ciucă la foarte multe întâlniri, evenimente publice, întâlniri de lucru pe care le-ați văzut și când a fost vorba de declarații către presă sau declarații publice. Chiar și aseară au fost la un eveniment al zonei antreprenoriale. Eu cred că sunt doi oameni care lucrează împreună și care, cu siguranță, după ce vom trece și de acest examen al campaniei prezidențiale, vor colabora foarte bine ca primar general, respectiv președinte al României.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: