VIDEO Suma enormă pe care USR a cheltuit-o pentru propagandă politică

Sigla USR
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Sloganul ales pentru campania prezidențială a USR este traducerea exactă a celui folosit de laburiștii din Marea Britanie în 2017, a afirmat analistul politic Radu Carp, în exclusivitate pentru PS News.

Suma enormă pe care USR a cheltuit-o pentru propagandă politică

„Nu știu, parcă există ceva similitudini între cele două sloganuri, așa cum spune domnul Carp. Dar de rămas fără bani, nu este cazul. Dacă te uiți pe raportul USR de la începutul anului până acum, au cheltuit pe propagandă politică, publicitate și alte chestii vreo 10 milioane de lei noi. Adică e o sumă consistentă, că tot îl acuzau pe Ciucă că a investit, nu știu, două milioane de euro în campania lui electorală pe panotaj, uitând să spună cât costă propria lor campanie”, a afirmat jurnalistul Stelian Negrea în cadrul emisiunii Puterea Știrilor.

În ce privește felul cum sunt susținute partidele din România, cu bani de la buget,  jurnalistul spune că, din punctul acesta de vedere, la noi nu există organizații de dreapta. Acesta a dat ca exemplu AUR, care  afirma, la un moment dat, că nu se va atinge de banii proveniți de la bugetul statului.

„Dar, după aia i-au păpat cu zece mâini pe tot felul de campanii electorale, cei de la AUR. Deci ok, ăsta e trendul. Nu știu de partid de dreapta, de pe scena politică românească. Adică văd partide care se declară anti-PSD. Mai departe, de-aici trage fiecare concluzia ce reprezintă, dacă reprezintă, dacă-s de dreapta sau doar propagă anumite idei de dreapta, dacă sunt tot de stânga, dar stânga anti-PSD? Nu știu ce să vă zic aici”, a explicat Stelian Negrea.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: