Skip to content
Societate

VIDEO Tânără din Ucraina, refugiată într-o sală de sport din Galaţi, clipuri virale pe TikTok

tik tok

O tânără din Ucraina, refugiată într-o sală de sport din Galaţi, a devenit virală pe TikTok după ce a postat două clipuri video în care a arătat felul în care este tratată de români. Tânăra din Ucraina a postat primul clip în urmă cu o săptămână, atunci când a ajuns în sala de sport a Colegiului Naţional „Alexandru Ioan Cuza” Galaţi, potrivit antena3.

În total, clipul a avut 3,5 milioane de vizualizări şi a fost apreciat de 550.000 de oameni. Pe imagini se poate observa cum sala de sport a colegiului din Galaţi este plină cu paturi, scaune şi mese, dar şi numeroase femei şi copii care au primit adăpost.

Într-un alt clip video postat pe TikTok, cu 1,3 milioane de vizualizări şi peste 150.000 de aprecieri, tânăra din Ucraina a arătat cum sunt trataţi refugiaţii ucraineni. Printre altele, refugiaţii primesc mâncare, apă, haine, produse de îngrijire personală. În sala de sport, autorităţile au organizat inclusiv un loc de joacă pentru copii.

Potrivit datelor statistice ale Poliţiei de Frontieră, de la declanşarea războiului în Ucraina şi până la data 14 martie, ora 24.00, la nivel naţional, în România au intrat 425.786 de cetăţeni ucraineni.

@valleorie

Romania I LOVE YOU thank you very much❤️ #ukraine #🇺🇦

♬ original sound – Style Points

@valleorie

Thank you, Galați 🙏🏻❤️ #ukraine #🇺🇦

♬ Che La Luna – Louis Prima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *