Skip to content
Știri locale Teleorman

VIDEO Teleorman: Scandal provocat de un fost primar cu COVID-19 care a fugit din spital / Asistentele țineau ușa, pe care bărbatul o lovea cu putere

captura video

Marian Şefu, fostul primar al comunei Scrioastea din Teleorman, a fugit din spital deşi ar fi infectat cu coronavirus, scrie Cronica de Teleorman. În imaginile difuzate de publicația locală pot fi văzute mai multe cadre medicale care țin de o ușă, în timp ce de partea celaltă cineva o lovește cu putere. „Domnule Șefu, vă rugăm să vă liniștiți. Vă rog frumos liniștiți-vă, că deformați ușa. Vă rog frumos liniștiți-vă”, se poate auzi pe înregistrare.

Scenele au avut loc la Spitalul Caritas din Roșiori de Vede. Cronica de Teleorman scrie că fostul primar a început să facă scandal când i s-a comunicat că trebuie să rămână internat, fiind confirmat cu Covid-19.

În imaginile difuzate de publicația locală pot fi văzute mai multe cadre medicale care țin de o ușă, în timp ce pe partea cealaltă cineva o lovește cu putere.

„Domnule Șefu, vă rugăm să vă liniștiți. Vă rog frumos liniștiți-vă, că deformați ușa. Vă rog frumos liniștiți-vă”, se poate auzi pe înregistrare.

O altă asistentă îi spune: „Măi, Marian, potolește-te, ai răbdare că îți dăm cerere și pleci omenește. Hai, înțelege, suntem oameni”. De asemenea, una dintre asistente le cere colegelor să plece din ușă, pentru a nu fi lovite: „Dați-vă că a luat scaunul! Dă-te la o parte din ușă„.

Cronica de Teleorman scrie că fostul primar ar fi reușit să treacă de asistente și a fugit din spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *